Az RTL egykori sztárja lerántotta a leplet a Pressman-bébik szörnyű titkáról

2024. május 01. 09:30

Több mint valószínű, hogy mindegyikük Pressman szivarzsebéből osztja az észt.

2024. május 01. 09:30
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: U.S. Embassy Budapest Facebook-oldala

„Dancsó arról is beszélt, hogy őt is próbálták befűzni, lassan már alig vannak olyan tartalomgyártók, akik nem álltak be ebbe a – ahogy fogalmaz – »belpesti szektába«:

»Pedig próbálkoztak nálam is keményen. És miután ez nem jött össze nekik, megpróbáltak minden belpesti szócsőben valami bukott hősként prezentálni, hátha majd akkor kevesebben fognak nézni engem. Ez pont fordítva sült el, ezt csinálták 10 éve is.«

Váratlan helyről érkezett a leleplezés. Ennek fényében érdemes vizsgálni minden, önmagát függetlennek és objektívnek mondó influenszer tartalmait. Mert ezek után több mint valószínű, hogy mindegyikük Pressman szivarzsebéből osztja az észt.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 03. 15:01
Ki az a Dancsó? 🤷‍♂️
ropifan
2024. május 02. 21:23
Én is így szoktam kezdeni a napot. Let's get the work, my niggers! (Vágjunk bele, Béláim!)
chrislouisthe14th
2024. május 02. 13:20
Tehát csak azért, mert most éppen "tetszik amit mond", Dancsó maga lett az "igazmondó juhász". Én is állíthatok sok mindent. Pressmannak legalább simán lehet nemet mondani. Nem úgy mint mondjuk a ruszki konzulnak vagy a kínainak. Amióta így szeretjük ezeket a komcsikat, azóta ellentétes véleményt sem annyira ildomos megfogalmazni nevezett országok (jó régóta regnáló) kormányai ellen.
luisbathhelena
2024. május 01. 20:28
Én jó véleménnyel vagyok a mentális képességeikről, nem ennyire hülyék. Ezek tudatos árulók/megvett propagandisták. Békák a melegedő fazékban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!